INSTITUTIONAL STRUCTURE OF THE SYSTEM OF STATE SUPPORT OF EXPORT OF PRODUCTS OF THE AGRO-FOOD COMPLEX

Authors

  • Наталия Владимировна Решетникова Federal State Budgetary Institution of Science of the Institute of Agrarian Problems of the Russian Academy of Sciences

DOI:

https://doi.org/10.28983/asj.v0i10.436

Keywords:

agro-food complex, export, state support, institutional structure

Abstract

The article analyzes the existing mechanism of state support for the export of agricultural products and identifies areas for its improvement in the context of modern external challenges.

 

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biography

Наталия Владимировна Решетникова, Federal State Budgetary Institution of Science of the Institute of Agrarian Problems of the Russian Academy of Sciences

Candidate of Economic Sciences, Senior Researcher

References

СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ
1. Государственная программа развития сельского хозяйства и регулиро-вания рынков сельскохозяйственной продукции, сырья и продовольствия на 2013–2020 годы. URL: http://gov.garant.ru/document?id=70110644&byPara=1 (Дата обращения 03.04.2018 г.)
2. Официальный сайт Министерства сельского хозяйства Российской Фе-дерации. URL:http://www.mcx.ru/ (Дата обращения 30.03.2018 г.)
3. Единый информационный портал «Экспортеры России» http://www.rusexporter.ru/materials/ (Дата обращения 07.04.2018 г.)
4. Официальный сайт Российского экспортного центра https://www.exportcenter.ru/international_markets/russian_exports/ (Дата обра-щения 30.03.2018 г.)

Published

2018-10-25

Issue

Section

Экономические

Most read articles by the same author(s)